BATTEX.info

Chybné datum a čas u některých posledních příspěvků

Petr: Chybné datum a čas u některých posledních příspěvků

Dobrý den,
občas sem zavítám, a již delší dobu pozruji, že na hlavní stránce fóra u některých diskuzních vláken nesouhlasí datum a čas posledního příspěvku. Třeba v tomto tématu (BATTEX.info) vidím u vlákna "Výměna olověné gel za li-ion baterii" ve sloupci "Poslední" datum 4.4.2019 a čas 13:35:05 od Milana. Po otevření vlákna je ovšem jako poslední příspěvek pana Stehlíka z 15.6.2017 v 15:14:52 a příspěvek pana Milana tam žádný není.
Nebo třeba téma "Hledám konkrétní baterii...", vlákno "Scháním akumulátor do elektrokola" je v "Poslední" 11.6.2019 16:10:35 Luděk Stehlík a po otevření je jako poslední příspěvek pana Okála ze 14.6.2017, 11:26:03. Počet příspěvků ale v obou vláknech souhlasí.
Těchto chyb se dá najít víc. Je to jen u mně, nebo jsou chyby na fóru?
Používám prohlížeč EDGE ve Win 10 Pro 1809 64bit.

reagovat 11. 6. 2019  20:17:27 p# vote+ vote- report -24

Luděk Stehlík: Re: Chybné datum a čas u některých posledních příspěvků

Přeji dobrý den, 

chyba není u Vás. Chyba je na straně informačního portálu. Zaznamenávají se tam i datumy, kdy někdo rozepíše komentář a pak ho neodešle.
Nebo když někdo z administrátorů zjistí pravopisnou chybu a opraví ji, datum založení příspěvku zůstává stejný, ale datum posledního příspěvku se změní. Podobné je to při použití nějakých vulgarit nebo nevhodných odkazů, takové příspěvky se musí smazat, ale datum posledního příspěvku se i přes to změní.
Nevěděl jsem, že by, krom administrátorů, byl tento datum pro někoho užitečný (důležitý).
Tuto chybu již opravovat nebudeme. Pracujeme na nové verzi, která by měla být k dispozici v prvním čtvrtletí roku 2020. Portál bude propojen přímo s naším e-shopem a s naší poradnou.
Za chybu se omlouvám a doufám, že verze nová bude lepší. Jakýmkoliv námětům nebo připomínkám se nebráním.

reagovat 12. 6. 2019  16:33:42 p# vote+ vote- report -7

Petr: Re: Re: Chybné datum a čas u některých posledních příspěvků

I když tohle fórum není moc rozsáhlé a frekventované, tak pro mně jako čtenáře a sem tam pisatele/tazatele je to datum také užitečné. Když sem zavítám jen občas, tak podle data posledního příspěvku ve vláknu odhaduji jestli už sem ho četl nebo ještě ne a nemusím pak procházet vlákna ze kterých se nic nového nedovím. Některá jiná fóra mají funkci zobrazení nových příspěvků od poslední návštěvy, ale teď si nejsem jistý, jestli kvůli tomu nemusí být registrace uživatele.
Přeji Vám ať se nový portál podaří a už teď jsem zvědavý jak bude vypadat.

reagovat 12. 6. 2019  18:06:43 p# vote+ vote- report +9

Libor: Nabíječka USB

Dobrý den, 

rád bych se na Vás obrátil s dotazem,jestli nevíte o nějaké nabíječce,která by uměla vyhodnotit nabíjení prostřednictvím USB (např. mobilního telefonu),a dovedla se sama po nabití odpojit.Našel jsem pouze nabíječku ,kde si lze nastavit odpojení po nastavení předpokládaného času nabíjení.To ještě nikdo nevymyslel odpojení nabíječky po nabití,tak aby bez odpojení ze zásuvky dále necyklovala? Možná je můj dotaz ,vzhledem k neznalosti hloupý. V tomto případě se prosím za dotaz nezlobte. Přestala mi po dvou letech držet baterie na mém xiaomi redmi pro,tak přemýšlím,není -li nějaké dokonalejší řešení nabíjení. 

Děkuji za Váš čas a přeji pevné zdraví, 

Šenk Libor

reagovat 27. 4. 2020  13:17:26 p# vote+ vote- report +13

Petr: Re: Nabíječka USB

Dobrý den pane Šenku,
svůj dotaz jste přidal do mnou založeného vlákna a do sekce fóra kam podle mně nepatří. Váš dotaz nijak nesouvisí s tématem sekce "co se Vám líbí, co ne, co zde chybí, co jste nenašli…", ani s mým dotazem ohledně chybného data a času u některých příspěvků. Takhle děláte v diskuzním fóru nepořádek. Mněl jste založit novou diskuzi a nebo přidat svůj dotaz k vhodné, již existující diskuzi, v sekci "Obecné dotazy k bateriím a akumulátorům".
A k tomu na co se ptáte. Já si myslím že zařízení, která se nabíjejí prostřednictvím USB portu si nabíjení řídí sama, tzn. že nabíjecí elektronika je součástí nabíjeného zařízení a to co se k němu přes USB port připojuje je jenom externí zdroj napětí. I když by se tento zdroj (adaptér) dal označit jako nabíječka, jeho výměnou nedocílíte vámi požadovaného chování nabíjecí elektroniky vašeho telefonu, protože podle mně na to nemůže mít žádný vliv. Ale nejsem v tomhle odborník a mohu se mýlit. Třeba vám pan Stehlík dá fundovanější odpověď. 

A když už sem píšu, chtěl bych toho využít a zeptat se pana Stehlíka jak jsou na tom s přípravou nové verze webu a kdy jej spustí?

reagovat 29. 4. 2020  21:50:33 p# vote+ vote- report -7

Luděk Stehlík: Re: Re: Nabíječka USB

Přeji dobrý den, 

nový web se již odlaďuje. Předpokládám, že bude uveden do provozu včetně dotazů nekdy na začátku září. Jinak děkuji za fundovanou odpověď.

reagovat 14. 5. 2020  17:03:05 p# vote+ vote- report -14

Přidat komentář

U příspěvků, prosíme, udržte jejich obsah v rámci dobrých mravů a platných zákonů Ćeské republiky, pište k tématu, nevkládejte spam a nepoužívejte hrubé výrazivo.

HTML v příspěvcích není povoleno, ale případné hypertextové adresy se automaticky zobrazí jako odkazy.

Za obsah diskuzního příspěvku zodpovídá jeho autor. BATTEX, spol.s r.o. si vyhrazuje právo příspěvky moderovat.